В ОРДЛО нова хвиля примусової мобілізації - у Луганську за 40 хвилин на ринку забрали два автобуси чоловіків

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей розпочалася нова хвиля примусової "мобілізації". Загарбники забирають прямо з вулиць чоловіків та відвозять в автобусах. При цьому на службу до окупантів потрапляють навіть ті, хто не придатний для проходження служби та ті, хто мав "відстрочку". Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

За інформацією розвідки, у складі структурних мотострілкових підрозділів 2-го армійського корпусу російських окупаційних військ йде формування нових та відновлення боєздатності наявних мотострілкових батальйонів.

Примітно, що в окупованому Луганську протягом 40 хвилин загарбники забрали на ринку два автобуси чоловіків, більшість із яких – вантажники. У той же час в Алчевську чоловіків забирали посеред вулиць.

"Тотальна примусова мобілізація триває в багатьох населених пунктах. Наприклад, на вулицях міста Хрустальний збільшилась кількість патрулів, які без пояснень забирають осіб чоловічої статі у військкомат. Продовжуються облави по підприємствах і комерційних установах, де працюють чоловіки, придатні до військової служби", – повідомили у розвідці.

Варто зазначити, що серед вже "мобілізованих" в ОРДЛО чоловіків поширюється невдоволення жахливим ставленням командування в окупаційній армії до місцевого особового складу. Зокрема, є інформація, що росіянам видають сучасні бронежилети та каски, а місцевим амуніцію зразка 1941-1945 років.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...