"В ОРДЛО живуть такі самі українці, з ними ми порозуміємося": Азовець відповів на провокативне питання росЗМІ (відео)

Російські пропагандисти опублікували відео, на якому азовець Владислав Тутчак (позивний "Доцент") відповідає на їхні запитання. Воїн зізнався, що йому нема за що каятися, а жителів ОРДЛО вважає українцями, навіть якщо деякі із них поки що помиляються у політичних поглядах. Відео опублікували росЗМІ, передають Патріоти України.

Боєць розповів, що безпосередньо у бойових діях участі не брав, оскільки відповідає за гуманітарний напрямок розвитку полку "Азов". Він читав лекції особовому складу з військової історії світу та України.

На запитання, ким він вважає жителів "Л/ДНР", Тутчак відповів: "Українці. Безумовно, серед них є люди, які помиляються у своїх поглядах. Але це українці, такі ж як ми. Рано чи пізно ми знайдемо з ними спільну мову. Якщо цього не станеться, я сподіваюся, що мої та їхні діти знайдуть спільну мову".

Росіяни провокували стриманого азовця запитаннями про нібито появу масових поховань поблизу Маріуполя, коли в місті був "Азов". Однак українець не менш стримано відповів, що цього не може бути. На ще одне провокативне запитання щодо того, чи є за що бійцю покаятися, він відповів: "Ні, абсолютно".

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...