В органи місцевої влади для відродження "Новоросії" йдуть агенти Кремля, котрі перебувають під санкціями США, - Порошенко

Проросійські партії маскують своїх кандидатів у міцних господарників, але це не змінює їх сутності.

Агенти російських спецслужб, які перебувають під санкціями США, намагаються провести своїх ставлеників до місцевих органів влади, щоб спробувати реалізувати російський сценарій “Новоросії”. Про це заявив п’ятий президент України Петро Порошенко, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу партії “Європейська солідарність”.

В ході обласної партійної конференції в Сумах Порошенко послався на статтю американського видання Washington Post про те, що президент РФ Володимир Путін є прямим куратором у справі “плівок Деркача”. Він також нагадав, що нардеп Анрей Деркач обраний в Глухівському окрузі і є випускником вищої школи КДБ ім. Дзержинського.

За його словами, на сьогоднішній день Деркач хоче прорватися до рівня обласної ради Сумської області та міських рад регіону. Він також підкреслив, що”проросійські партії маскують своїх кандидатів під міцних господарників, але це не змінює їх сутності”. Лідер “Євросолідарності” додав, що головне завдання його політсили на місцевих виборах – не допустити проросійського реваншу та відходу від європейського шляху.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: