"В особі Байдена Путін бачить старого дідуся Леоніда Ілліча", - політолог Бєлковський

У президента РФ Володимира Путіна склалися непогані стосунки з президентом США Джо Байденом. Таку думку в ефірі програми "БАЦМАН" головної редакторки інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман висловив російський політолог Станіслав Бєлковський, передають Патріоти України.

"В особі Байдена Володимир Володимирович бачить такого старого дідуся Леоніда Ілліча. Тобто вищого офіцера, ніж він сам. Я не натякаю на те, що Байден якось пов'язаний зі спецслужбами. Слово "офіцер" тут використано у ширшому значенні. Та й сам Путін, як він доводив до своїх прибічників після зустрічі в Женеві, вважає, що Байден дуже добре знає питання і з ним можна розмовляти, він ідеологічно не зашкарублий, і це найкращий із тих президентів США, із якими вдалося мати справу", – сказав Бєлковський.

Він зазначив, що за останні 20 років відносини РФ зі США суттєво змінилися. "Сама ситуація зовсім інша. 20 років тому США та Росія збиралися дружити, Росія збиралася взагалі вступати в НАТО, це обговорювали під час першого візиту Володимира Путіна до США рівно 20 років тому – у листопаді 2001 року. Але з того часу вже ж посварилися, ситуація стала поганою. І відтоді, як вона стала поганою, Байден – найкращий із поганих", – наголосив Бєлковський.

Джерело: Гордон

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...