"В особистій розмові Милованов визнав, що виконав вказівку від Офісу президента - зняти мене з конкурсу на посаду директора БЕБ", - Данилюк

Колишній секретар РНБО Олександр Данилюк впевнений, що радник голови Офісу Президента Тимофій Милованов повністю залежить від керівництва. Про це він написав у "Фейсбуці", інформують Патріоти України.

"Я не бачу сенсу обговорювати дії Милованова. Ця людина є повністю залежною без права на власну думку. В особистій розмові вчора Тимофій визнав, що виконав вказівку від Офісу Президента – зняти мене з конкурсу на посаду директора БЕБ у будь-який спосіб. А потім запропонував мені йти в Окружний адміністративний суд Києва під керівництвом Вовка. Саме той зашкварений суд, який досі не ліквідували тільки тому, що суддя Вовк, як і Милованов, погодився бути фунтом Офісу Президента", - зазначив Данилюк.

Він упевнений, що "вся система влади зараз побудована на маріонетках". "Маріонетки очолюють конкурсні комісії, суди, органи державної влади. Керівництво країни пишається цим. І хоче, щоб директор Бюро економічної безпеки також був кишеньковим. А я не раз доводив, що не прогинаюся ні під кого.

Знявши мене з конкурсу на директора БЕБ під відверто ідіотським приводом мого американського диплому, Офіс Президента "дав у штангу". Саме тому вчора на святкуванні мого Дня народження з’явився Милованов. Саме тому Офіс намагається через медіа представити це все як мій особистий конфлікт з Миловановим.

У мене немає і просто не може бути конфлікту з Миловановим. У мене є конфлікт із його господарями. Конфлікт із керівниками країни щодо суті їхньої політики. Я вважаю, що зараз пояснення має давати Зеленський", - підкреслив Данилюк.

За його словами, президент повинен пояснити про викрадення судді Чауса, про провал міжнародної політики, яка, зокрема, призвела до запуску "Північного потоку - 2", про заяви радника Єрмака Арестовича про поворот на Схід, про саботаж конкурсу на главу САП і про втручання Єрмака в конкурс на посаду директора БЕБ.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...