В оточенні Путіна розкол: Все більше російських олігархів виступає проти війни

путлер путін хуйлоЦентр протидії дезінформації при РНБО України підтвердив, що в оточенні президента РФ Володимира Путіна почався розкол. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації у Telegram, передають Патріоти України.

За інформації джерела, санкції ЄС і США проти російської еліти похитнули віру олігархів у Володимира Путіна. "Наразі вже шестеро олігархів з загальним капіталом $90 млрд публічно виступили проти російської агресії щодо України. Статки російських мільярдерів скоротилися за тиждень війни майже на $40 млрд Сьогодні заяви зробили власник "Новатек" Леонід Міхельсон, засновник "Русалу" Олег Дерипаска, власник "Лукойл" Вагіт Алекперов, голова "Альфа Груп" Михайло Фрідман та його партнер Петро Авен", - йдеться у повідомлення.

У Центрі протидії дезінформації також зазначили позицію банкіра Олега Тінькова. 'Це немислимо і неприпустимо! Держави мають витрачати гроші на лікування людей, а не на війну", - цитують російського олігарха.


Після гучного скандалу: Вербицького звільнили з посади заступника генпрокурора

понеділок, 1 липень 2024, 12:28

Заступника генерального прокурора Дмитра Вербицького звільнили з посади, передають Патріоти України. Сьогодні, 1 липня, генеральний прокурор Андрій Костін підписав наказ про звільнення Вербицького за власним бажанням. Згідно з нещодавнім розслідуванням...

Справа не лише в газі: Європейський Союз потрапив у нову залежність від Росії, - Financial Times

понеділок, 1 липень 2024, 11:59

Залежність Європейського Союзу (ЄС) від російських добрив зростає, що загрожує довгостроковій продовольчій безпеці регіону, оскільки місцеві виробники не можуть конкурувати з дешевими російськими продуктами. Відсутність виробництва добрив у Європі може...