В ОВА назвали дату, коли Київщина може повернутися до планових відключень світла

У Київській області станом на неділю, 18 грудня, діють екстрені обмеження електроенергії. Наразі близько 600 тисяч осіб без світла. Про це заявив очільник Київської ОВА Олексій Кулеба в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

Посадовець каже, що після низки масованих обстрілів РФ в області складна ситуація зі світлом і все ще діють аварійні відключення. Очікується, що ближче до 20 грудня ситуація може дещо покращитися і регіон у разі відсутності нових атак окупантів повернеться до планових відключень світла. "Планується, що ми повернемося до планових відключень десь на вівторок (20 грудня)", - сказав Кулеба.

Раніше очільник Київської ОВА Олексій Кулеба пояснював, що відновлювальні роботи після ракетних ударів 16 грудня ускладнюють погодні умови – дощ зі снігом призводять до обледеніння та обривів ліній. Проте енергетики працюють у посиленому режимі.

Не лише Харківщина: Буданов попередив, що РФ може почати наступ ще в одній області

вівторок, 14 травень 2024, 10:48

Українські війська зможуть зміцнити свої лінії та стабілізувати фронт протягом наступних кількох днів. Водночас Росія може розпочати новий наступ, але вже в Сумській області.Про це заявив начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов, повідомляє The ...

"Ситуація на межі": Буданов дав оцінку загростренню обстановки на Харківщині

вівторок, 14 травень 2024, 10:23

Наразі на фронті ситуація наближається до критичної. Українські сили зможуть укріпити свої позиції та стабілізувати фронт протягом наступних кількох днів. Про це заявив голова ГУР МО Кирило Буданов. "Ситуація на межі. Щогодини вона наближається до крит...