У портах України так називають дешевих, згодних на все повій: Стефанчук висловився про ставлення до патякання однопартійців про "корабельну сосну"

Це погано, але в бані можна, вважає улюблений зять своєї тещі. При цьому лібертаріанець наполягає, що Корнієнко – дуже порядна людина...

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук вважає скандальне спілкування в Миколаєві голови партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка та голови однойменної фракції Давида Арахамії недопустимим або допустимим "десь у бані". Про це головний лібертаріанець партії влади заявив в інтерв'ю Радіо Свобода, зазначають Патріоти України.

"Я не схвалюю цього. Я про це говорив і Олександру. Просто сталося так, що набуло оголосу, скажемо так, спілкування між хлопцями, яке не допустиме або допустиме десь у бані, де можна переговорити, поспілкуватися про все. Ну, так сталося.

Але для мене важливо, що Олександр відразу знайшов у собі мужність вийти і відразу вибачитися".

На зауваження журналіста, що Корнієнко спочатку заявляв, що запис змонтовано, Стефанчук зазначив, що "не відслідковує дуже детально" цю ситуацію. Однак, за його словами, Корнієнко – "дуже порядна людина".

Пряма мова: "І, знаєте, хто без гріха – хай кине камінь. Але важливо не в тому, що ти не повинен робити помилок, ти повинен робити висновки зі своїх помилок. Я дуже глибоко переконаний, що і Давид, і Олександр зроблять висновки зі своїх помилок".

Відповідаючи на питання про свою скандальну ситуацію, Стефанчук заявив, що повернув державі кошти за оренду тещиного помешкання.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...