У пошуках пекла: Після Поклонської Гордон взяв інтерв'ю у кривавого Гіркина (відео)

Український журналіст Дмитро Гордон після скандального інтерв'ю зі зрадницею України, колишнім так званим «прокурором Криму» вирішив піти ще далі, зазначають Патріоти України. І поговорив з російським терористом Ігорем Гиркин (Срєлковим). Про це повідомляється на сайті видання «ГОРДОН».
Відзначається, що програму для особистого YouTube -каналу журналіста записали по Skype. Під час інтерв'ю колишній «міністр оборони ДНР» розповів про вторгнення на Донбас, трагедії рейсу МН-17, президента Росії Володимира Путіна, про екс-помічника господаря Кремля Владислава Суркова і суд в Гаазі.
Так, чекіст-терорист розповів, що проукраїнських активістів Юрія Дяковська і Юрія Поправку розстріляли за його наказом.
«Живым им никто живот не вспорол. Нет, не жалею, что их расстреляли. Они были врагами и прибыли с диверсионной целью с оружием и взрывчаткой», – запевняє вбивця.
Журналіст стверджує, що хотів би, щоб програму подивилися у всьому світі і «побачили, як путінська Росія, поставивши перед собою мету захопити частину України, прийшла до нас з вогнем і мечем». Гордон називає московського терориста історичною постаттю, стверджуючи, що відповіді Гиркина на його запитання - це свідчення, історія і вирок для російської влади.
Реакція користувачів соцмереж не змусила себе чекати:

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...