У пошуках "зради" і інтересу Медведчука: Відомий політолог заявляє, що знає, хто стоїть за Вакарчуком і кому це вигідно

Ветеран пулу політологів ратує за "карт бланш" за Зеленського, і щоб цьому "патріоту" інші не заважали отримати повний контроль над Радою

Віктор НебоженкоЗа партією «Голос» музиканта Святослава Вакарчука стоїть Петро Порошенко і його корумповане оточення, серед якого також Віктор Пінчук. Таку заяву в коментарі InfoResist висловив директор соціологічної служби «Український барометр», політолог Віктор Небоженко, зазначають Патріоти України.

«Ось, приблизно така конфігурація. Пінчук, Порошенко і Вакарчук. Буде називатися «Голос народу». Він дійсно співає же часто, нехай не голосно, але співає ж», - каже з сарказмом Небоженко. На такий закид "ветерана" політичного обслуговування виборчих процесів Вакарчук відповів, хоча і не в контексті дискусії з ним.
За словами Небоженка, партія Вакарчука не зможе отримати достатню кількість голосів на парламентських виборах і перевершити партію новообраного президента Володимира Зеленського, так як останній більш цікавий виборцям (!) і вже встиг виграти президентські перегони.
Далі більше, пан Небоженко заявив, що створенням партії “Голос” музикант Святослав Вакарчук наближає до розколу електорат західної України в ході парламентських виборів.
“Будуть відбирати один у одного голос Вакарчука Свобода, Батьківщина і Порошенкj. Вони будуть відбирати один у одного на західно-українських регіонах. У загальнонаціональному масштабі Вакарчук не представляє політичної цінності”, – гарячкує політолог, додавши, що найбільшу кількість голосів отримає партія Володимира Зеленського.
Разом з тим Небоженко додав, що від розколу електорату в західній частині країни виграє також Віктор Медведчук:
“Чим більше буде розколотий електорат західної України, тим більше набере Медведчук. Крім того, я думаю, що Медведчук буде вести ще який-небудь проект “Сила і честь”, щось таке ще”, – гадає Небоженко.
Нагадаємо, 16 травня Святослав Вакарчук оголосив про створення своєї партії “Голос” і оголосив про похід у Верховну Раду. Читайте, що відомо про команду Вакарчука.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...