У пошуках "зради" і інтересу Медведчука: Відомий політолог заявляє, що знає, хто стоїть за Вакарчуком і кому це вигідно

Ветеран пулу політологів ратує за "карт бланш" за Зеленського, і щоб цьому "патріоту" інші не заважали отримати повний контроль над Радою

Віктор НебоженкоЗа партією «Голос» музиканта Святослава Вакарчука стоїть Петро Порошенко і його корумповане оточення, серед якого також Віктор Пінчук. Таку заяву в коментарі InfoResist висловив директор соціологічної служби «Український барометр», політолог Віктор Небоженко, зазначають Патріоти України.

«Ось, приблизно така конфігурація. Пінчук, Порошенко і Вакарчук. Буде називатися «Голос народу». Він дійсно співає же часто, нехай не голосно, але співає ж», - каже з сарказмом Небоженко. На такий закид "ветерана" політичного обслуговування виборчих процесів Вакарчук відповів, хоча і не в контексті дискусії з ним.
За словами Небоженка, партія Вакарчука не зможе отримати достатню кількість голосів на парламентських виборах і перевершити партію новообраного президента Володимира Зеленського, так як останній більш цікавий виборцям (!) і вже встиг виграти президентські перегони.
Далі більше, пан Небоженко заявив, що створенням партії “Голос” музикант Святослав Вакарчук наближає до розколу електорат західної України в ході парламентських виборів.
“Будуть відбирати один у одного голос Вакарчука Свобода, Батьківщина і Порошенкj. Вони будуть відбирати один у одного на західно-українських регіонах. У загальнонаціональному масштабі Вакарчук не представляє політичної цінності”, – гарячкує політолог, додавши, що найбільшу кількість голосів отримає партія Володимира Зеленського.
Разом з тим Небоженко додав, що від розколу електорату в західній частині країни виграє також Віктор Медведчук:
“Чим більше буде розколотий електорат західної України, тим більше набере Медведчук. Крім того, я думаю, що Медведчук буде вести ще який-небудь проект “Сила і честь”, щось таке ще”, – гадає Небоженко.
Нагадаємо, 16 травня Святослав Вакарчук оголосив про створення своєї партії “Голос” і оголосив про похід у Верховну Раду. Читайте, що відомо про команду Вакарчука.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...