У пику Саллівану та всій адміністрації Байдена: Генерал Годжес закликав продовжувати атаки на російські НПЗ

Заклики щодо припинення атак по російським нафтопереробним заводам варто ігнорувати.

Удари по НПЗ мають значний вплив на здатність РФ вести війну, адже у агресора стає менше коштів від продажу нафтопродуктів, заявив командувач збройних сил США у Європі у 2014-2017 роках генерал-лейтенант Бен Годжес.

Також російській армії не вистачає пального для продовження бойових дій.

Він також наголосив, що потрібно посилювати санкції проти Росії.

"І Україна, і Захід мають виграти ці змагання. Йдеться про виробництво боєприпасів, а також ремонт і обслуговування техніки, аби українці могли ремонтувати на місці пошкоджене озброєння, а також про посилення запасів боєприпасів", - сказав Годжес.

Україна, на його думку, також повинна тиснути на російську логістику, зокрема на Крим, аби зробити півострів непридатним для російських військ.

Годжес також вважає, що не буде драматичного падіння здатності України оборонятись

Зеленський призначив нового командувача Сил спеціальних операцій

четвер, 9 травень 2024, 13:54

Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо звільнення Сергія Лупанчука з посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ. На його місце призначили Олександра Трепака. Про це йдеться на сайті Офісу президента, передають Патріоти України. "Звільни...

"Усі запаси віддають російським військовим": В окупованому Луганську виникли проблеми з пальним через удар по нафтобазі

четвер, 9 травень 2024, 12:41

Після удару по нафтобазі у тимчасово окупованому Луганську у російських загарбників спостерігаються серйозні проблеми із паливом. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram в четвер, 9 травня, передають Патріоти України. "Нафтобаза...