"В рамках указа Путина о поставках продукции в Россию": В ОРДО виготовили "ковбасу майбутнього" (фото)

В ОРДО, у рамках указу Путіна про постачання продукції до Росії, виготовили ковбасу «майбутнього». Фото ковбаси "майбутнього" опублікувало видання "Донбаський кейс", передають Патріоти України.

На початку 2022 року в Ростовську область було поставлено більше тонни сиров'ялених ковбас, виготовлених на «Єнакіївському м'ясокомбінаті». Постачання було здійснено в рамках указу Путіна про гуманітарну допомогу «республікам», згідно з яким Росія допустила товари з «республік» до держзакупівель та скасувала обмеження на експорт та імпорт.
Коли ковбасні вироби, зроблені в «ДНР», ринуть на полиці російських магазинів, споживачам варто бути уважнішими, пише автор. Він зазначає, що "за годы непростых условий работы были освоены многие приемы, которые для РФ могут выглядеть несколько дико. Вот, например, „колбаса из будущего“, разработанная на одном из предприятий Макеевки, ДНР. Датой производства указано 17 февраля 2022 года".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...