У РФ затримали школяра за "підготовку до вбивства" за завданням спецслужб України пропагандисток Симоньян та Собчак

Сфабрикована Слідчим комітетом справа викриває "ліберальну журналістку" як частину путінської кровожерної системи поряд з іконою рашистської пропаганди

Турботливий Володимир Володимирович врятував своїх любих дввчат

Три нові фігуранти з'явилися у справі про так звану "підготовку вбивства" Маргарити Симоньян та Ксенію Собчак. Один з них - учень восьмого класу Павло Р. Іще два затриманих - студент коледжу зв'язку Андрій Д. та монтажник Сергій К. Про це повідомляє Telegram-канал Собчак під назвою Обережно, новини з посиланням на Слідчий комітет.

Усіх трьох підозрюють в "підготовці до теракту". Їх було затримано ще 7 травня, а згодом було обрано запобіжний захід у вигляді заборони на певні дії.

Затримання підозрюваних у Слідчому комітеті пов'язують з діяльністю неонацистського угруповання Параграф88, учасників якого звинувачують у "підготовці замаху" на Симоньян та Собчак нібито "за завданням Служби безпеки України".

Зокрема, в цій справі торік у липні заарештували шістьох людей в Росії. За даними ФСБ, у підозрюваних тоді було вилучено автомат Калашнікова, патрони, холодну зброю, нацистську символіку, літературу, а також засоби зв'язку та комп'ютери з інформацією, що "підтверджує злочинні наміри".

В організації Параграф88 підготовку до зазіхання життя російських "журналісток" заперечують.

В офісі президента України, коментуючи інцидент, заявили, що українські спецслужби жодним чином не причетні до можливого "замаху" на росіянок.

Нагадаємо, російські спецслужби торік начебто попередили "замахи" на відому пропагандистку, головного редактора телеканалу RT Маргарити Симоньян і телеведучу Ксенію Собчак.

Наступ на Часів Яр коштував Росії тисяч втрат: У Forbes оцінили "успіхи" армії Путіна

субота, 6 липень 2024, 6:42

У Часовому Ярі тривають, ймовірно, найбільш жорстокі бої за територію, оскільки росіяни прагнуть розширити свої успіхи в одному з небагатьох місць, де вони взагалі просуваються вперед. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Наступ росіян на Ча...

Настав час "передати факел": 168 впливових демократів спрямували звернення до Байдена з закликом знятися з виборів - WP

субота, 6 липень 2024, 6:00

Група донорів передвиборчої кампанії Джо Байдена, громадських лідерів і відомих підприємців направили йому листа, в якому закликали знятися з виборів і поступитися місцем іншому представнику Демократичної партії. Про це у п'ятницю, 5 липня, пише The Wa...