У родині Ющенка горе

Віталіна Ющенко, дочка 3-го президента України Віктора Ющенка, повідомила про велике горе, яке спіткало їх сім'ю, передають Патріоти України.

Родина Ющенка втратила свою бабусю. Про це Віталіна повідомила на своїй сторінці в Фейсбуці. «Відійшла наша бабуся. Царство Небесне», - написала Віталіна.

За її словами, це велика втрата для родини, а особливо для неї, адже вони з бабусею були надзвичайно близькі. «Втрата для сім'ї велика, ми надзвичайно родинно були з бабусею близькі. Ми всі розуміємо, що вік, час прийшов, Господу видніше, коли забирати до себе світлі душі, але начебто хтось відкусив шматок серця... Вічна пам'ять», - написала дочка Ющенка.

У коментарях почали співчувати втраті сім'ї: «Наші співчуття всій родині. Хороша була людина. Царство небесне», «Закрила земні очі…та стала оберігом для жіночого роду. Хай спочиває з Богом», «Ліночка прийміть наші щирі співчуття. Земля їй пухом», «Линочка, солнышко прими мои соболезнования! Очень тяжело терять близких людей. Людмила Федоровна была моей соседкой, светлым и хорошим человеком! Большой чистухой, у нее всегда все блестело! Вечная память!».

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...