"У Росії таких немає": Кравчук розповів, хто здатний похитнути владу Путіна

На думку першого президента України, посилення тиску на режим Путіна неминуче з об’єктивних причин.

Зовнішні сили, що здатні похитнути владу президента Росії Володимира Путіна, зростають. Щойно світова спільнота вдасться до масштабного тиску на режим, оточення Путіна також відверто заявить про свою позицію. Таку думку в авторській програмі журналістки Христини Бондаренко Христя Talk висловив перший президент України, голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук, передають Патріоти України.

"Я думаю, в Росії зараз навряд чи знайдуться сили, що можуть похитнути владу Путіна. Але такі сили в світовому співтоваристві зростають щодня", – зауважив він.

На думку першого президента, про це, зокрема, свідчать публічні заяви високих посадових осіб країн Заходу. "Це не просто слова, а вже заяви конкретних посадових осіб", – сказав він.

За оцінками Кравчука, посилення тиску на режим Путіна неминуче з об’єктивних причин. "Я знаю, що такі дії Путіна, його втручання у внутрішні справи інших держав, його систематичне порушення норм і принципів міжнародного права, його методи нищення своїх опонентів можуть призвести до такого тиску світового співтовариства і санкцій такого масштабу, що Росії буде важко його витримати", – спрогнозував він.

"І тоді і оточення Путіна, і всі інші можуть заявити про свої позиції більш відкрито і більш відверто", – додав перший президент.

Джерело: Обозреватель

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...