"У Росії вже почали продавати перемогу, це добре": Арестович прокоментував приїзд Соловйова до Маріуполя

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов нині перебуває в оточеному російськими окупантами Маріуполі, нагадують Патріоти України.

Соловйов опублікував фото з ватажком бойовиків "ДНР" Денисом Пушиліним поблизу Металургійного комбінату імені Ілліча. На світлині кремлівський рупор позує у військовій формі, у касці та бронежилеті без жодних надписів, які свідчили б про його відношення до преси.

"В Росії вже почали продавати перемогу, це добре", - заявив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну, коментуючи візит Соловйова до Маріуполя.

"На заводі Ілліча, там, де була 36 бригада морської піхоти нашої і звідки прорив був у бік "Азовсталі". Тут же як працює пропаганда: російські громадяни не особливо розрізняють, де "Азовсталь", а де "Ілліча", тому вони бачать, що на якомусь там заводі чинять супротив українські війська, і ось показують Соловйова на якомусь там заводі: " Ух, мабуть, припинилося, мабуть, перемогли". "Ілліча" там чи "Азовсталь" – це вже складні категорії для людей, які ніколи не були у Маріуполі, а картинка, ілюзія створюється: що ось – перемогли. Тобто почали продавати перемогу. Це добре", - зазначив Арестович.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...