У Росії закінчуються високоточні ракети, але вона може воювати ще протягом року, - ГУР Міноборони

В Росії закінчуються високоточні ракети, але нинішніми темпами вона може вести війну проти України ще протягом року. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Ми помітили, що Росія здійснює набагато менше ракетних обстрілів і використовує ракети Х-22. Це старі радянські ракети виробництва 1970-х років. Це свідчить про те, що в Росії закінчуються високоточні ракети", – заявив представник воєнної розвідки України Вадим Скібіцький кореспонденту британського видання The Guardian.

При цьому, зазначається, що російські економічні ресурси дозволять країні-окупанту продовжувати війну нинішніми темпами ще протягом року. "Кремлівське керівництво можливо буде намагатися заморозити війну на певний період часу, щоб переконати Захід скасувати санкції, але потім продовжити агресію. Їхня мета – вся Україна і не тільки", – наголосив Скібіцький.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...