У російському Курську вночі знову сильно вибухало (відео)

У російському місті Курськ цієї ночі лунали вибухи, а у регіоні працювали сили та засоби протиповітряної оборони через атаку безпілотників. Про це у п'ятницю, 2 серпня, повідомили місцеві Telegram-канали та виконувач обов'язків губернатора Курської області Олексій Смірнов, передають Патріоти України.

Відомо, що місцева влада спочатку заявляла про загрозу ракетних ударів для регіона, потім близько 02.00 повідомила про відбій, а ще пізніше з'явилося повідомлення про небезпеку атаки БпЛА у області.

Пізніше Смірнов заявив про роботу ППО в області для відбиття повітряної атаки.

У той же час, в курських пабліках ширяться повідомлення про звуки вибухів у різних районах облцентру протягом ночі. Зазначалося, що вони були "потужні".

Наразі немає даних щодо можливих наслідків повітряного удару, пошкодження об'єктів чи постраждалих.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...