"В России это называется "помощь жителям Донбасса": У мережі показали відео, зняте під час боїв за Маріуполь

На відео з Маріуполя, знятому під час боїв за місто, показується, як армія РФ використовує у житловій забудові установку УР-77, відому як "Змій Горинич". Відео опублікував ТГ-канал Військовий літописець, передають Патріоти України.

Установка УР-77 призначена для того, щоб робити ходи в протитанкових мінних полях, пише автор пабліка. "У цивільного населення немає шансів вижити після таких ударів", - стверджує він.
Саме подібними методами ведення війни і пояснюються страшні руйнування та велика кількість жертв серед мирного населення Маріуполя.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...