В Ростовській області після візиту українських дронів здійнялася подихає відомий НПЗ

При цьому в регіоні вже десять днів не можуть ліквідувати пожежу на іншій нафтобазі під Пролетарськом.

БпЛА атакували об'єкти паливно-енергетичного комплексу Росії

В Кам'янському районі Ростовської області після гучного вибуху виникла пожежа на нафтобазі. Про це у середу, 28 серпня, йдеться у Telegram-каналі Ростов Новости, про пожежу на НПЗ повідомляє також губернатор Ростовської області Василь Голубєв, передають Патріоти України.

Зокрема, Голубєв повідомив про атаку безпілотників в області. За його словами, близько 3.00 ночі в Ростовській області було збито чотири БпЛА. Він запевнив, що постраждалих немає.

На відео, яке опублікували місцеві мешканці, видно, що горить кілька цистерн на нафтобазі.

Нагадаємо, нещодавно українські спецслужби ударили по складах із пальним в Ростовській і Бєлгородській областях Росії. Під удар потрапив склад пально-мастильних матеріалів на території комбінату Атлас Управління Федеральної агенції державних резервів РФ в Ростовській області та нафтобазу Губкінська в Бєлгородській області.

Насувається війна, про яку ніхто не говорить: У NYT розповіли, де може спалахнути конфлікт

середа, 28 серпень 2024, 9:59

На сході Африки незабаром може спалахнути нова велика війна. Агресором, ймовірно, виступить Ефіопія. Про це йдеться у The New York Times, передають Патріоти України. За словами авторів матеріалу – наукових співробітників Університету Могадішо (Сомалі),...

Йдеться про дві точки, ситуація складна: Боєць 3-ї ОШБр підтвердив, що ЗСУ відійшли від Новогродівки

середа, 28 серпень 2024, 9:30

Російські війська прорвались вглиб Новогродівки на Донбасі та просуваються ближче до Покровська. Про погіршення ситуації на Донеччині заявив український боєць з позивним "Дацик". Генштаб ЗСУ поки не підтверджує втрату населеного пункту, передають Патрі...