"У СБУ триває кадрова ревізія": Зеленський повідомив, що можуть бути звільнені ще 28 посадовців

Президент України Володимир Зеленський заявив, що триває кадрова ревізія в СБУ, вирішується питання щодо звільнення 28 посадовців. Про це він повідомив у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України.

"І ще одна важлива новина щодо Служби безпеки України. Відбувається кадрова ревізія Служби. Вирішується питання щодо звільнення 28 посадовців", - зазначив президент.

За його словами, йдеться про посадовців різних рівнів та напрямків, але підстави для їхнього звільнення схожі – незадовільні результати роботи.

Всередині цієї зони розташовані сім міст мільйонників: Збільшилася вразлива для ударів України територія Росії

п’ятниця, 10 травень 2024, 23:52

Безпілотник ЗСУ здійснив найдальшу атаку по російських об'єктах, уразивши нафтопереробний завод Газпром нафтохім у місті Салават. Тепер потенційно вразлива території Росії для ударів українських БПЛА розширилася на 200 тисяч квадратних кілометрів. Про ...

Білий дім припускає підготовку РФ до масштабнішого наступу на Харків - Джон Кірбі

п’ятниця, 10 травень 2024, 23:40

Російські окупанти, ймовірно, готуються до того, щоб провести більш масштабний наступ на Харків. Про це заявив координатор Ради національної безпеки США зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bloomberg. Ро...