У Севастополі знову "бавовна": У мережі вже "злили" дані про те, з чого саме збивають об'єкти над містом (відео)

Над окупованим Росією Севастополем (Крим) знову лунають вибухи. Окупанти запевняють, що працює система протиповітряної оборони. Про це повідомив "губернатор" міста Михайло Развожаєв, передають Патріоти України.

"У Севастополі знову працює ППО. Прохання всім зберігати спокій. І прохання: менше знімайте і тим паче викладайте відео з роботою наших систем протиповітряної оборони", - написав Развожаєв.

Схоже, кримчанам байдуже на "губернатора", адже вони вже опублікували низку відео. На кадрах – робота 30-мм автоматів 2А38М ЗРПК "Панцирь-С1".


"Каравани вже пішли": Експерт дав прогноз , коли західна зброя зможе дати ефект на фронті в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:55

Військова допомога США вже відправлена в Україну і незабаром надійде. Про це в ефірі Radio NV сказав військовий експерт, колишній співробітник СБУ Іван Ступак, передають Патріоти України. За його словами, "каравани допомоги вже пішли". "Не знаємо що, а...

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...