"В штабе сидит предатель": Найманці "ДНР" назвали причину своїх масових втрат

У спільнотах НЗФ в соціальних мережах «ополченці» ОРДО розповіли деталі загибелі 4 членів НЗФ і поранення 5 осіб, яке сталося 21 червня на непідконтрольный Україні території Донеччини, передають Патріоти України.

Як уточнили члени НЗФ, кожен підрозділ «армії ДНР» має свій «циганомобіль» в якому доставляють воду і продукти на передову «ДНР». «Ополченці» скаржаться: «Штатная МТЛБ гремит как танк, может не работать или вообще быть не заправленной. Продукты привозят на „Урале“ в точку, которая зачастую находится за 3−5 км от передка. Носить все это в ручную тяжело, при том, что кто-то еще должен нести охранение».

При цьому члени НЗФ обурюються, що підрозділи ЗСУ посилені необхідною технікою, озброєнням і всім необхідним, в той час, як підрозділи НЗФ відчувають дефіцит у всьому: «ВСУ насытили свои войска оружием не попадающим под отвод от фронта по Минским соглашениям: СПГ, 82-й, 60-й минометы и т. д. У нас при формировании ополчения все это поизымали и дали 120-е минометы. В результате они молчат, а ВСУ засыпают нас 82-ми минами и „сапогами“. Я неоднократно за это писал. Почему укры догадались так вооружить свои войска, а мы нет? Ответ очевиден: в штабе сидит или предатель или некомпетентный человек».

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...