У "Слуги народу" усе гаразд, у "Голоса" - не дуже: Останні дані соцопитувань

За останній тиждень рейтинг "Слуги народу" зріс на понад 2%.

На майбутніх парламентських виборах близько 49,5% людей, які визначились і планують голосувати, віддадуть свій голос за президентську партію "Слуга народу". Про це свідчать дані опитування за 13-17 липня 2019 року соціологічної групи "Рейтинг", передають Патріоти України.

За останній тиждень рейтинг "Слуги народу" зріс на понад 2%. Водночас, підтримка другої партії "Опозиційна платформа – За життя" знизилась на 1% і наразі становить 10,5%.

Також на понад 0,5% впала підтримка і партії "Європейська солідарність" (7,7%). Набагато більше втратила партія Святослава Вакарчука "Голос", яка опустилась на останнє прохідне місце із рейтингом у 5,9%. За тиждень вона втратила понад 0,5%.

Близько 0,5% набрала партія "Батьківщина", що дозволило їй піднятися на четверте місце у партійному рейтингу - 6,9%. На межі проходження до парламенту також перебуває партія "Сила і честь" із рівнем підтримки у 3,8%. Також поступово нарощує рейтинг "Опозиційний блок" (3,1%). Інші партії не набирають більше 2,3%.

Аудиторія: населення України від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,0%.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...