"В смысле мы ни причем?! Гордей, ку-ку!": Скандальна пропаг*ндонка Путіна влаштувала істерику через Донбас (відео)

Одіозна російська пропагандистка Ольга Скабєєва влаштувала істерику в прямому ефірі через претензії українського експерта Гордія Бєлова. Він звинуватив Росію в підтримці терористів на Донбасі. Конфлікт на цьому грунті спалахнув між опонентами на програмі "60 хвилин" телеканалу "Росія 1", повідомляють Патріоти України.

"Що робив Денис Пушилін (ватажок "ДНР". – Ред.) у Санкт-Петербурзі? У статусі кого він взагалі там був? І після того, як він там був, ви ще можете говорити, що ви до цього (до війни. – Ред.) ні до чого?" – обурився український гість студії.

Його слова зачепили за живе Скабєєву, і вона накинулася на Бєлова з дикими виправданнями збройного вторгнення Росії в чужу країну.

"У сенсі ми ні до чого?! Гордію, ку-ку! Ми там пенсії платимо абсолютно всім, ми зарплати платимо! В сенсі ми ні до чого?! У сенсі ми ні до чого? Він звідти зброю з Петербурга привіз, Гордію?!" – зірвалася на істерику скандальна пропагандистка путінського режиму.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...