У США обвалився автомобільний міст - за кілька годин, як там мав з'явитись Байден

У Піттсбурзі (штат Пенсильванія, США) обвалився автомобільний міст за кілька годин до того, як в місто мав приїхати американський президент Джо Байден для обговорення міської інфраструктури. Про це повідомляє Tampa Bay Times, зазначають Патріоти України.

Двосмуговий автомобільний міст, який знаходиться біля парку Фрік, впав рано вранці в п’ятницю, 28 січня. Внаслідок обвалення десятеро людей отримали незначні травми, трьох госпіталізували. На щастя, ніхто не загинув.

На фото з місця події видно, що кілька автомобілів і пасажирський автобус опинилися в пастці через обвал моста. Рятувальникам довелося сформувати живий ланцюг, щоб дістати кількох пасажирів і водія з автобуса, який бовтається над обривом.

Також влада задіяла дрони, щоб перевірити, чи немає постраждалих або жертв під секціями моста, що обвалилися.

Зазначається, що через кілька годин після обвалення в Піттсбург мав приїхати Байден для просування свого законопроєкту про інфраструктуру на 1 трлн дол. Цей документ передбачає обслуговування міських мостів.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...