У США виявлена потужна шпигунська мережа КНР, зав'язана на дипредставництва Пекіну, - CNN

Шпигунський скандал погрожує подальшому охолодженню і без того напруженим американо-китайським стосункам

Спецслужби Китайської Народної Республіки створили у більш ніж 25 містах Сполучених Штатів розгалужену шпигунську мережу, яка підтримується консульськими установами КНР. Про це стало відомо міністерству юстиції США, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

"Діяльність у Х'юстоні (перед цим США припинили там діяльність китайського консульства - ред.), як ми вважаємо, була частиною ширшої мережі осіб, котра діяла у більш ніж 25 містах. Ця мережа підтримується тут через консульства (КНР - ред.)", - заявили в американському мін'юсті.

За даними відомства, консульські установи навчають агентуру з Пекіна, як лишатися непоміченими й уникати притягнення до відповідальності на території США.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...