У стані "Слуг" ось-ось вибухне "бомба": Зеленський запропонував Дубінському піти геть по-хорошому, той відмовився

Президент Володимир Зеленський 25 січня нібито попросив нардепа від "Слуги народу" Олександра Дубінського вийти із фракції, але той відмовився. Про це повідомив Telegram-канал Ne_Kravets, інформують Патріоти України.

За його даними, це нібито сталося під час засідання "слуг", де був присутній український глава. Як передає джерело, "слуга" заявив, що Зеленського "вводять в оману", а той заборонив йому таке говорити.

"Президент наголосив на своїй позиції, мовляв, цей "депутат має піти з нашої команди", – йдеться в повідомленні.

"Политика Страны" також пише в Telegram, що президент публічно озвучив цю пропозицію Дубінському. Останній, а також народний депутат від фракції "Слуга народу" Максим Бужанський, у відповідь "почали наводити свої аргументи".

"Президента це не переконало. Він віджартувався. Зал зааплодував. Після чого Зеленський поїхав... Не виключено, що до питання Дубінського ще повернуться", – передає Telegram-канал із посиланням на джерело. Зі свого боку "Легитимный" заявив, що результат розмови президента з політиком "не дуже для Дубінського".

Нагадаємо, 25 січня почалося засідання фракції "Слуги народу", де нардепи планували обговорити президентський законопроєкт про референдум, а також введення США санкцій проти їхнього колеги Дубінського. Народний депутат раніше сам закликав скликати позачергове засідання СН.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...