"В стороне ж\д началась войнушка": Донеччани повідомляють про потужні обстріли на околицях міста

Різні райони "столиці "ДНР" чують звуки інтенсивних боїв.

Залізничний вокзал у окупованому Донецьку. Фото: Вікіпедія.

Після 17:00 жителі різних районів непідконтрольного Україні Донецька почули розкотисті звуки бойових дій, що ведуться в північно-західній частині міста. Про це донеччани повідомляють в соціальній мережі, передають Патріоти України.

У своїх коментарях користувачі зазначають, що потужне "гупання" чутно в районі Смолянки, Трудовських, Текстильника і навіть на Бакинських:

«Донецк 17.15 Смолянка, это что так мощно ху… ит??? Для салюта вроде ж рано… Солнечный. Через орущий телек и закрытые окна слышно было раскатистые, далекие, мощные. Примерно С-СЗ».

«ДК21 17−40 х… ят уже с час как. все - запад. Трудовские и Текстиль».

«Донецк. В стороне ЖД началась войнушка. Интенсивно, средней тяжести».

«Донецк 18.57 20 больница слышно гупанье Бакинские тоже услышали».

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...