У Сирії "в ходе планового патрулирования" впав "не имеющий аналогов в мире" російський військовий вертоліт, повідомляється про жертви

У Сирії сталася аварія російського новітнього гелікоптера. Як повідомляє Reuters, посилаючись на сирійські ЗМІ, пілот загинув. Інцидент стався між селами Аль-Риханна і Аль-Касім в провінції Хасеке, розташованої на північному заході країни. Там знаходиться російська військова база, зазначають Патріоти України.

Водночас повідомляється, що в Міністерстві оборони РФ заперечують факт аварії і стверджують, що це була "вимушена посадка з технічних причин" при виконанні патрулювання.

У військовому відомстві заявляють, що екіпаж вертольота Мі-35 – пілота і оператора озброєння – евакуювали і їхньому життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, це не перша аварія російських вертольотів за останній час. Так, 7 травня 2020 року в окупованому Криму розбився військовий гелікоптер. Там теж загинула людина.

Також, 19 травня 2020 року під Москвою розбився гелікоптер, весь екіпаж загинув.

26 травня 2020 року на російській Чукотці військовий вертоліт Мі-8 здійснив жорстку посадку в аеропорту Анадиря, через що загинуло чотири людини.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...