"В течение месяца": Ходаковський заявив, що Росія захопить Україну в дуже короткі строки (відео)

Екс-командир батальйону НЗФ «ДНР» «Восток» Олександр Ходаковський заявив, що Росія в короткі терміни нібито здатна захопити всю територію України і взяти її під свій контроль. Про це він повідомив в інтерв'ю пропагандистським ЗМІ, передають Патріоти України.
Ходаковський припустив, що така військова кампанія буде швидкоплинною і триватиме не більше одного місяця. Він підкреслив: «Эта война будет иметь не затяжной характер — не четыре года, не пять лет. Будет достаточно скоротечной… Думаю, что в течение месяца — от того момента, как первый российский солдат перешагнет границу Украины до завершения подавления очагов бессистемного сопротивления. И это так я беру — слишком много и слишком долго…».

При цьому він додав, що після захоплення України спеціальним підрозділам НЗФ нібито доведеться «гасить особо буйных». Також він припустив, що після «установления тотального контроля над территорией надо будет переформатировать русофобское сознание населения».

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...