У TikTok і так затісно рамзанкиним клоунам: Кадиров заявив, що формує новий спецбатальйон

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що на території республіки буде сформовано новий спецбатальйон, готовий виконати "будь-які завдання". Про це у середу, 20 липня, він повідомив на своїй сторінці у Telegram, передають Патріоти України.

Намісник Путіна оголосив, що батальйон сформують із поліцейських та росгвардійців. Кількісно підрозділ сягатиме 800 осіб.

"Ми перевели 800 людей з поліції, з Росгвардії, які пройшли всю чеченську кампанію військову, були в Україні, деякі були і в Сирії. Їх ми перевели до полку спеціального призначення для того, щоб полк міг у будь-який час, у будь-який день виїхати та виконати будь-яке завдання", - заявив кат та зрадник власного народу.
При цьому він заявив, що має намір "захищати батьківщину" від "сатаністських ідей ґендерного неподобства" навіть не на території Росії. "У Чеченській Республіці ще дуже багато молодих людей, які хочуть служити своєму народу, релігії, традиціям та звичаям", - додав він.

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...