У той час, як у Києві головнокомандувач прагне залишити тільки гей-паради: На День взяття Бастилії Парижем крокують кращі воїни Франції (фотофакти)

У параді взяли участь близько понад 4 тис. військових, 196 автомобілів, 237 коней, 69 літаків і 39 вертольотів.

Військовий парад у Парижі. Фото: скріншот з відео.

До Дня взяття Бастилії у Парижі відбувся військовий парад, який приймав президент і верховний головнокомандувач Франції Еммануель Макрон, передають Патріоти України.

У параді взяли участь близько понад 4 тис. військових, 196 автомобілів, 237 коней, 69 літаків і 39 вертольотів. Центром Парижа пройшли військові з Європейської ініціативи військового втручання, створеної 10 європейськими країнами.

На трибуні разом із Макроном за парадом спостерігали канцлер Німеччини Ангела Меркель, генсек НАТО Єнс Столтенберг і голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер.

Пілоти випустили над Єлисейськими полями смужки диму, пофарбованого в кольори прапора Франції, а винахідник Френкі Запата шокував публіку, пролетівши над Парижем на власній розробці – ховерборді Flyboard Air.

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...