"В центре Петербурга у Таврического дворца на флагштоке поднят украинский флаг": Скрипні "патріоти" істерять та закликають розірвати "зрадників"

У центрі Санкт-Петербурга біля Таврійського палацу на флагштоку піднято український прапор. Як пише видання "Фонтанка", підняли його вчора разом із прапорами інших країн СНД. Бо тут відбувається чергова сесія Міжпарламентської асамблеї країн СНД. Це при тому, що Україна з 2014 року відмовилася брати участь у роботі Асамблеї.

У 2018 році аналогічну ситуацію Валентина Матвієнко пояснювала тим, що офіційної заяви від України про вихід з асамблеї не надходило, тому її прапор та закріплені за нею приміщення, як і раніше, залишаються в Таврійському палаці.

"Патіотічєская общєственность" обурюється з цього факту. Так "військкор" Тринадцятий пише: "Как всегда, куколды. В Украине такой дворец уже бы сожгли, вместе с теми, кто туда повесил флаг противника, и это правильно. Но мы продолжаем играть в гуманность, поддавки и жесты доброй воли".

Може вражати цілі не лише у морі але і в річках: ЗС РФ уперше застосували свій дрон-камікадзе, на кшталт українського Magura-5 (відео)

середа, 15 травень 2024, 2:35

У Російській Федерації заявили, що вперше застосували в Україні новий морський дрон-камікадзе. Відповідне відео опублікувала команда Telegram-каналу "Там за туманами", яка називає себе розробником апарату. В описі зазначено, що канал веде чинний офіцер...

Удар з півночі не дав бажаного ефекту ворогу на сході: ЗСУ відновили втрачені позиції на Харківщині

середа, 15 травень 2024, 1:45

Українські військові відновили втрачені раніше позиції та покращили тактичне положення на окремих ділянках Куп'янського напрямку. Про це увечері у вівторок, 14 травня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. . "Ситуація в районах бойових дій залишається склад...