У цьому році з водою буде повна катастрофа: Російський пропагандист з Криму б'є на сполох

У 2021 році проблему з дефіцитом прісної води в анексованому Криму набула масштабів катастрофи. Це визнав російський пропагандист Олександр Горний, який в 2014 році підтримав захоплення українського півострова. Із заявою він виступив на особистому акаунті в Facebook, передають Патріоти України.

"Прогнози по воді хр**ові, її просто немає і, мабуть, не буде", - написав російський блогер. Він зазначив, що струмок поруч з селом Курське залишився пересохлим навіть після танення снігу. Це показовий момент. "Чи вплине ситуація з водою на турсезон? Однозначно "так". З водою можуть бути серйозні проблеми", - написав Горний.

Він обурений, що Кремль нічого не робить для вирішення водної кризи. Замість цього він вкладає величезні кошти в будівництва палаців. "Я вважаю серйозним злочином будівництво за фактом цілого міста на Меганомі під Тавридою. Мало того, що вони знищили це місце, грохнуть мільярди бюджетних грошей на кремлівську іграшку, вони нас остаточно позбавлять води, якої і так завжди не вистачало. Негідники", - обурюється російський пропагандист. Він констатував, що врятувати півострів зараз можуть тільки рясні щоденні опади кілька місяців поспіль. Залишається тільки молитися.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...