"В Україні буде клоунська диктатура. По факту вже її маємо, хочуть закріпити де-юре", - Павло Жебрівський

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов виступає за жорстку президентську республіку. Це можливо лише за однієї умови: коли паралельно формується система противаг і стримувань. Таку думку в інтерв'ю висловив президент "Українського бойового братерства", колишній голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передають Патріоти України.

"Як противаги узурпації мають бути дієві інститути: незалежні судова й законодавча гілки влади. Є модель Сполучених Штатів Америки, коли щодва роки змінюється третина складу Конгресу й Сенату. У нас п'ять років законодавчого органу - забагато. Бо настрої суспільства вже змінилися після останніх парламентських виборів", - вважає він.

За його словами, те, що пропонує секретар РНБО - узурпація влади. "А далі - диктатура. В Україні це буде клоунська диктатура. По факту вже її маємо, хочуть закріпити де-юре. Зараз керують державою жлоби, які призначили себе елітою. Поки ж ми маємо секретарку Зеленського Єрмака (Андрій Єрмак – голова Офісу президента. – ред.), який фактично виконує роль прем'єр-міністра. І маємо порожні аватарки в Кабміні на чолі зі Шмигалем. Вони просто освячують документи своїми підписами. Особисто віддані Зеленському, прогнозовані. Як бонус мають можливість заробити. Пристойна людина не піде під такі умови", - наголосив Жебрівський.

Джерело: Gazeta.ua

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...