В Україні "демілітаризували" майора СОБРу та ще 15 окупантів: Cпливли деталі успішної "бавовни" в Алчевську (фото)

Збройні сили України продовжують завдавати успішних ударів по армії країни-агресора Росії. Нещодавно вони атакували Алчевськ у Луганській області. Серед втрат - офіцер і ще 15 російських воєнних злочинців. Відповідна інформація з'явилася в Telegram-каналі полковника ЗСУ, блогера Анатолія Штефана ("Штірліца"), передають Патріоти України.

За його словами, українські захисники "демілітаризували" майора СОБРу Антона Лушина із позивним "Лом" "Майору СОБРу в запасі Антону Лушину "Лому" не сиділося на пенсії, і за традицією як завжди успішно його демобілізовано", – пише "Штірліц".

Він прикріпив до поста скриншот товариша загиблого окупанта, де розповідалися подробиці смерті "Лома" та наслідки удару ЗСУ.Виявляється, офіцер загинув 6 листопада. Раніше він був оперативником у Нижньогородській області. Масова загибель окупантів настала внаслідок ракетної атаки українських бійців.

"6 листопада в зоні проведення "спецоперації" загинув мій бойовий товариш, колишній оперативний УУР ГУ МВС Росії по Нижньогородській області Антон Лушин, доброволець, пенсіонер МВС. За попередньою інформацією, загибель Антона настала внаслідок ракетного удару, завданого по пункту тимчасової дислокації підрозділу в районі Алчевська. Повідомляють, що разом із Антоном загинули ще 15 військовослужбовців", – йдеться у повідомленні.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...