В Україні "денацифікували" ще одного "бойового попа" РПЦ (фото)

В Україні "денацифікували" ще одного так званого бойового попа, священика із Пскова Олександра Циганова. Він потрапив під вогонь українських захисників разом із протоєреєм Михайлом Васильєвим, який пропонував жінкам більше народжувати, щоб не шкода було посилати сина на війну. Про це повідомили у Telegram-канал Псково-Печерського монастиря, передають Патріоти України.

Там зазначили, що клірик храму Олександра Невського у Пскові, військовий священик 76-ї десантно-штурмової дивізії ВДВ Циганов помер після поранень, отриманих внаслідок обстрілу у зоні "спецоперації" в Україні.

Також у пресслужбі монастиря повідомили, що на війні він виконував "священичий обов'язок щодо опікування воїнів армії Росії".

Нагадаємо: про загибель Васильєва повідомили ще 6 листопада. Незадовго до смерті він закликав росіянок народжувати більше дітей. В РПЦ повідомили, що на війні протоєрей "виконував пастирські обов'язки".

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, коментуючи загибель російського попа, зазначив, що його "прямо таки тягнуло туди, де проливалася кров". Васильєв був учасником "миротворчих операцій" на територіях Косова, Боснії, Абхазії, Киргизстану, на Північному Кавказі та в Сирії.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...