В Україні готується корупційна афера сторіччя - справжнє ковід-мародерство, - ексзаступник міністра охорони здоров’я (відео)

В Україні готується корупційна афера сторіччя – справжнє ковід-мародерство. Таку думку висловив ексзаступник міністра охорони здоров’я, доктор медичних наук, народний депутат І скликання Валерій Івасюк, повідомляють Патріоти України.

“У світі існує три типи вакцин проти вірусів взагалі: на основі вбитого вірусу; на основі живого ослабленого вірусу; на основі якоїсь частини вірусу”, – сказав Івасюк.

Він зазначив, що найбільш невдалою (брудною) є вакцина на основі мертвого вірусу, бо є найменш ефективною і часто викликає багато ускладнень. Ускладнення викликають і вакцини на основі ослабленого вірусу, що викликають легкі форми захворювань. І тільки нещодавно були винайдені принципово нові вакцини й першим прикладом стала вакцина проти Covid-19. Вона організована на вилученій РНК, носії генетичної інформації вірусу.

Івасюк наголосив, що така вакцина очищена від усіх непотрібних компонентів. “Pfiser – вакцина розроблена на основі РНК вірусу. Китайська вакцина Sinovac – “брудна”, розроблена на основі мертвого вірусу. Порівнювати ці дві вакцини неможливо. Це все-одно, що з’їсти мертву курку з пір’ям, але знехтувати приготовленим курячим філе”, – додав він.

Івасюк зауважив, що китайська вакцина має низьку ефективність 50-60%, що потребуватиме збільшення фінансування для тих, на кого вакцина не подіяла з першого разу. Тому придбання і застосування китайської вакцини призведе до перевитрат державного бюджету.

“Наприклад вакцинуємо 100 осіб, але на 50 вона не подіяла. Значить потім треба купити вакцину і прищепити 50, на яких вона не подіяла, і знову залишиться 25. Тоді треба купити й вакцинувати 25. 100+50+25+12+6=193 вакцини, які доведеться купити, щоб досягти ефективності нормальної вакцини із РНК. Імунітет після застосування вакцини з’являється через 2-3 тижні. Якщо у половини його не буде – вони будуть продовжувати заражатися. Такою вакциною пандемії не зупинити, а вакцинація розтягнеться на роки”, – пояснив він.

На думку Івасюка, виробник такої неефективної вакцини озолотиться, як і виробники тестів ІФА, які будуть перевіряти отримала людина імунітет чи ні. “Виглядає, що в Україні готується корупційна афера сторіччя – справжнє ковід-мародерство”, – резюмував він.

Джерело: Прямий

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...

Росія готує новий наступ: Наступні 5-8 місяців можуть стати вирішальними в війні в Україні, - The Economist

четвер, 28 березень 2024, 9:55

Протягом найближчих кількох місяців, російська окупаційна армія може посилити свій наступ. Водночас Україна зіткнулася з проблемами зі зброєю, мобілізацією та будівництвом оборонних споруд, передають Патріоти України. Про це пише The Economist. Українс...