Закатали життя людей в асфальт: В Україні гроші для онкохворих віддали на ремонт доріг

Гроші з бюджету країни, які були виділені для онкохворих, були переназначені на ремонт доріг. Про це повідомляють на урядовому порталі, передають Патріоти України.

Спочатку 61,55 млн гривень були призначені для Міністерства охорони здоров'я на вдосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань. Однак, розпорядженням Кабінету Міністрів України, їх віддали на поліпшення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області.

Також з призначених для онкохворих грошей частину (20 млн гривень) віддали на реставрацію головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка. А 7,2 млн гривень підуть на створення центру підготовки пілотів на базі Національного авіаційного університету.

Крім того, 6 млн грн перепризначено на реставрацію староакадемічного корпусу ансамблю Братського монастиря в Києві. А 10 млн гривень використовуватимуться у розвитку виробничих потужностей Новокостянтинівської шахти.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...