В Україні ліквідовано російського підполковника-пенсіонера - воював лише три дні (фото)

На війні проти України знайшов свою смерть підполковник-пенсіонер ЗС РФ Олександр Фомічов. Він встиг повоювати лише три дні й був "деміліталізований" захисниками нашої країни, передають Патріоти України.

Ім'я чергового російського "вантажу-200" назвав український блогер та офіцер Анатолій Штефан ("Штірліц"). На своєму Telegram-каналі він також показав фото окупанта Фомічова.

За інформацією блогера, знищеному російському військовому було 59 років.Штефан потролив російську пропаганду, написавши, що підполковник ворожої армії "успішно провів операцію зі згортання й організованого перекидання з метою нарощування зусиль на іншому напрямку".

Додамо, що путінські війська намагаються вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Також вони не припиняють обстрілів і здійснюють дистанційне мінування окремих територій.

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...

Під прицілом: Основні зусилля під час нічної атаки окупанти направляли на Івано-Франківськ, - речник Повітряних сил

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Головною метою росіян під час нічної атаки став Івано-Франківськ. Російські дрони, маневруючи, намагалися здійснити атаку на обласний центр Прикарпаття. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України...