В Україні ліквідували начальника штабу 336-ї бригади морських піхотинців Балтійського флоту РФ (фото)

Збройні сили України ліквідували чергового офіцера російських окупантів. Цього разу грузом 200 назад до РФ вирушив полковник Руслан Ширін, передають Патріоти України.

Рашист обіймав посаду начальника штабу 336-ї бригади морських піхотинців Балтійського флоту РФ. Про це у Twitter повідомив український офіцер Анатолій Штефан (Штірліц).

За його словами, смерть російського полковника офіційно підтверджена. Водночас обставини та місце, де був "денацифікований" та "демілітаризований" рашист не повідомляються.

"Начальник штабу 336 бригади морської піхоти Балтійського флоту полковник Руслан Ширін був офіційно денацифікований та демілітаризований. Слава Нації! Смерть ворогам!", – йдеться у повідомленні.

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...