В Україні ліквідували окупанта, який оголошував "сезон полювання на бендердогів", - офіцер ЗСУ (фото)

На війні в Україні ліквідували військовослужбовця російської армії Данила Буланакова, який оголошував "сезон полювання на ЗСУ". 25-річний окупант встиг повоювати два з половиною місяці. Про чергового "200-го" із лав путінської армії повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц) у Twitter, передають Патріоти України.

А на батьківщині загарбника його смерть підтвердили ще в травні (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця). Зазначається, що уродженець села Нікопольське Усманського району Липецької області РФ Буланаков – рядовий армії країни-агресора, який знайшов смерть на території України 11 травня.

Пропагандисти підкреслили, що це трапилося "під час виконання бойового завдання в межах проведення "спецоперації". "Данило виконував військовий обов'язок в ім'я захисту інтересів своєї батьківщини, співвітчизників та сім'ї", – процитували росЗМІ заяву місцевої адміністрації, де висловлювали співчуття рідним окупанта.

Прикметно, що в день вторгнення російської армії загарбник оголосив "сезон полювання" на наших військовослужбовців. Цинічний пост він опублікував у соцмережі о 14:05 четверга, 24 лютого. "Сезон полювання на бан*ердогів і фа*иків офіційно відкрито", – заявив окупант.

Відомо, що на момент 20 травня Буланаков "став восьмим бійцем", призваним із Липецької області, смерть якого на війні в Україні офіційно підтвердила місцева російська влада.

"Сезон офіційно денацифікованих та демілітаризованих теж відкритий", – прокоментував ліквідацію російського військового Штефан.

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...