В Україні ліквідували окупанта Тупіцина - був родом із Казахстану, але воював за РФ (фото)

На війні в Україні ліквідували чергового військового путінської армії – Дмитра Тупіцина. Окупант був родом із Казахстану, але воював за країну-агресора РФ. Про це повідомив Telegram-канал"Статком ЗСУ". Смерть загарбника підтвердили у російському місті Картали Челябінської області, де той проживав, передають Патріоти України.

Зазначається, що казахстанець одружився з росіянкою, тому залишився жити в РФ, 2018 року отримав громадянство цієї країни. Там же він пішов і на строкову службу в армію – у 2019-му, а через рік після присяги підписав ще й контракт.

Про деталі смерті окупанта на українській землі російські пропагандисти не розповіли. Водночас наголосили, що поховають його 16 липня на батьківщині в Казахстані. "Він дуже любив життя, ніколи не стояв на місці! Розумів, куди йде, і казав: "Хто, якщо не ми?", – йдеться у некролозі військового російського армії, який вбивав мирних українців.

"Тут все перекрасно. І орк на прізвище Тупіцин. І те, що він "очень любил жизнь", і що не сидів на місці. Ну нічого, тепер Тупіцин буде тупити на два метри під землею і вже точно на одному місці", – прокоментували це в каналі "СтатКом ЗСУ".

Литва готова відправити війська до України, але є нюанс

середа, 8 травень 2024, 14:56

Литва готова відправити свої війська до України із навчальною місією, але Київ поки що не звертався з відповідним проханням. Про це прем'єрка Литви Інгріда Шимоніте розповіла виданнню Financial Times. Шимоніте повідомила, що у неї вже є дозвіл від парл...

Виписали квитки на концерт Кобзона: Прикордонники масовано атакували піхоту РФ біля Соледару (відео)

середа, 8 травень 2024, 14:39

Прикордонники нищать окупантів на Соледарському напрямку. Зокрема, вдалось нанести комбінований удар по піхоті РФ на цій ділянці. Так, прикордонники-аеророзвідники бригади "Помста" виявили переміщення піхоти на Соледарському напрямку. "За наданими коор...