В Україні ліквідували російського спецназівця, який хизувався мародерством на Херсонщині і обіцяв українцям геноцид

Збройні сили України ліквідували російського військового Владислава Дятлова (Дьячкова), який хизувався мародерством на окупованій Херсонщині і обіцяв влаштувати українцям геноцид. Загинув окупант 25 вересня у селі Давидів Брід Херсонській області, передають Патріоти України.

Про це повідомляє засновник проєкту InformNapalm Іраклі Комахідзе з посиланням на розслідування проєкту "Важные истории". Він також оприлюднив фото ліквідованого російського військового.

"Владислава Дятлова було ліквідовано 25 вересня на Херсонщині. Пізніше в інтернеті з'явилося відео з його телефону, де він хвалиться мародерствами на Херсонщині з квітня до серпня. В одному з відео два спецназівці полку оперативного призначення Росгвардії з Чечні – Дятлов (у соцмережах використав псевдонім "Владислав Ветер") та його товаришом по службі Зухраб (Зухраб Магомедов), розпивають алкоголь і обіцяють влаштувати геноцид українцям", – написав Іраклі Комахідзе.

Він припускає, що цілком ймовірно, що прізвище Дятлов – це псевдонім окупанта, а справжнє його прізвище – Дьячков.

У розслідування зазначається, що Владиславу Дятлову (Дьячкову) було 30 років, він родом із села Введенське Курганської області РФ. Він служив у Полку оперативного спеціального призначення Чеченської Республіки. Був ветераном бойових дій і нагороджений орденом "За службу на Кавказі".

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...