В Україні ліквідували "вічно п'яного" окупанта із Пермського краю (фото)

Українські воїни ліквідували 27-річного сержанта російської окупаційної армії Артема Столбова, який практивно на всіх фото у соцмережах "світився" вічно п'яним. Смерть загарбника підтвердили на його батьківщині - у Пермському краю. Про це повідомив у Facebook засновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе, передають Патріоти України.

Як зазначається некролозі, Столбов воював проти України щонайменше кілька місяців та навіть встиг отримати "нагороду" за вбивства українців. У серпні 2022 року загарбника нагородили "орденом святого Георгія" та нагрудним знаком "гварія" "за мужність і героїзм, виявлені в ході "спецоперації".

Деталі його ліквідації в РФ не розголошуються, але Комахідзе зауважив, що на фото він "вічно п'яний". "Якби Артемка не ховався в соцмережах, вдалося знайти серію вічно п'яних його фото", – підкреслив він, додавши кілька його фото.


Випадків все більше: Британська розвідка проаналізувала, чому РФ скидає бомби на свою територію

неділя, 12 травень 2024, 6:52

Аварійні сходження боєприпасів з російських літаків на власній території означають системну проблему, яка становить велику загрозу для цивільного населення РФ. Про це повідомляє Міністерство оборони Британії. Розвідка згадує серію випадків сходження б...

В Україні успішно випробували наземні фронтові дрони з гучною назвою "Махно"

неділя, 12 травень 2024, 6:15

У 108-й бригаді ТрО пройшли успішні випробування наземних дронів Махно. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. . Зазначається, що найближчим часом наземні дрони пройдуть перевірку бойовою роботою. . Як відомо, на сьогодні є шість модифікаці...