"В Україні люди платять за проїзд сіллю!": Окупанти призначили гауляйтеркою громади на Запоріжжі відому сепаратистку

Російські загарбники продовжують призначати своїх ставлеників на Запоріжжі. Так, гауляйтеркою Кирилівської громади стала відверта сепаратистка Катерина Уманець. Про це розповіли у Запорізькій ОВА. Вони наголосили, що Катерина Уманець – гауляйтерка Кирилівської громади – сепаратистка з Мелітополя, передають Патріоти України.

З 2014 року вона переховувалася у Москві

Відомо, що Катерина Уманець ще з 2014 року переховувалася в Росії. Причому в Україні проти неї вже відкривали кримінальну справу за держзраду. Зробили це правоохоронці у 2017 році. Тепер же сепаратистка повернулася до України та стала черговою російською "шісткою" на тимчасово окупованих територіях.

Зауважимо, що гайляйтерка Кирилівської громади давно стала героїнею бази "Миротворця". Туди вона потрапила після розганяння побрехеньок про сіль. Мовляв, в Україні люди настільки кепсько живуть, що за проїзд у маршрутному таксі їм доводиться розраховуватися сіллю.

До слова, до Мелітополя вона повернулася на початку травня. Ба більше, Катерина Уманець допомагала організовувати "Безсмертний полк" 9 травня.


Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...

"Треба готуватися": Боєць "Азову" розказав, коли закінчиться війна в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 10:56

Коли закінчиться війна в Україні - головне питання, яке хвилює кожного громадянина нашої країни. На думку бойця "Азову" з позивним "Ніко", це станеться, на жаль, нескоро, передають Патріоти України. За словами бійця 12-ї бригади НГУ "Азов", українці щ...