В Україні може з'явитися свій Путін: Кисельов закликав внести зміни до Конституції

Автори російської Конституції навіть не підозрювали на що Володимир Путін зможе перетворити їхнє формулювання.
Євген Кисельов. Фото: соцмережі.

Верховній Раді України слід внести зміни до Конституції, які унеможливлять появу в країні "політичних наперсточників" на посаді глави держави. "Я б прибрав з тексту української Конституції формулювання, яке в точності повторює формулювання, що є в Конституції Російської Федерації. Що одна особа не може бути обрана президентом "більш ніж на два терміни поспіль", – сказав в блозі журналіст і телеведучий Євген Кисельов, передають Патріоти України.

"Я особисто знав людей, які писали текст російської Конституції. І ніхто з них, закладаючи це формулювання, не припускав, що з'явиться політичний наперсточник в особі Володимира Путіна і його оточення, що складається з таких самих політичних наперсточників, які зуміють вивернути це положення Конституції таким чином, що, виявляється, два терміни поспіль не можна, а якщо не поспіль, то можна і три, і чотири", – зауважив журналіст.

Як переконаний Кисельов, в Україні "потрібно створювати механізми захисту від дурнів, політичних наперсточників". На його думку, досить, щоб у відповідній статті Основного Закону "було написано, як в американській Конституції: "не більше двох термінів".

Джерело: Обозреватель

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...