"В Україні Росія орудує за законами шоу-бізнесу, а не війни. Що соковитіша й жахливіша "картинка", то вірніший плебс", - Невзоров

"В Україні Росія орудує за законами шоу-бізнесу, а не війни. Тому вона нехтує "стратегією", чхає на втрати людей і техніки. Ефект для неї важливіший за тактику", - пише у своєму блозі Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

"Річ у тім, що Кремль змушений годувати свій озвірілий плебс руїнами та кров'ю. Що соковитіша й жахливіша "картинка", то вірніший плебс.

Путін знає про те, що вибори "намальовані" і всенародна "підтримка" – міраж. То цінніший для нього градус озвіріння тих кількох мільйонів справжніх "пітекантропів "русского мира", на яких і стоїть режим.

Зараз у Росії згасли останні надії змінити ганебну ситуацію на фронті. Жодної ефектної крові звідти не бризне. Смачних руїн не очікують. А пітекантропські пащі роззявлені й слина тече.

У такій ситуації найпростіше рішення – "вгатити по електриці". Це безглуздо, але соковито. Вірна нечисть нажереться, тиждень "бурчатиме черевом" і вилизуватиме диктатору п'яти.

Усе це не означає, що в Путіна немає бажання захопити і знищити Україну, втопити її у крові й перетворити на величезну Бучу.

Це маніяцька пристрасть нікуди не поділася й не подінеться. Це той нав'язливий стан, який можна було б приглушити, лише помістивши хворого виродка у стаціонар. Але ФСО чомусь відмовляється видавати пацієнта лікарям.

Логіка війни потребує зовсім інших дій, ніж дрібні капості з електрикою. Проте на прикладі Пригожина упир знає, наскільки небезпечний плебс, зголоднілий до перемог і ефектів.

Реальна війна, яка відбувається за "смислами й законами війни", – штука нудна і приїдається. А бидлу вічно потрібен "блокбастер". XXI століття загострило його потреби й апетити".

Окупанти просунулися по декількох напрямках на Донеччині. Зведення Генштабу Мапа бойових дій

четвер, 9 травень 2024, 8:39

Російські військові продовжили атакувати українських бійців по всій лінії фронту. Так у районі Старомайорського відбулося 19 атак, 45 на Авдіївському напрямку та 11 на Новопавлівському, розповіли в Генштабі ЗСУ. . Збройні сили Російської Федерації про...

Росія може спробувати "відтягнути" сили ЗСУ: Генерал оцінив загрозу для прикордоння України

четвер, 9 травень 2024, 8:22

Генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос заявив, що росіянам не вистачає сил, щоб забезпечити повноцінний наступ на Суми та Харків. Про це пише "Еспресо". "Окремо, що стосується Сум та Харкова, то росіяни мають певну кількість сил та засобів на рівні 5...