В Україні скасовують податки на ввезення важливої техніки для ЗСУ: Нардепи ухвалили рішення

В Україні звільняють від ПДВ та мита на ввезення антидронові рушниці, тепловізійні моноокуляри, оснащені інфрачервоним детектором із вбудованою функцією камери, а також біноокуляри з функцією далекоміра. Така техніка вкрай потрібна ЗСУ, передають Патріоти України.

За відповідні законопроєкти №№ 9467 та 9468 28 липня проголосували депутати Верховної Ради. Документи прийняли відразу за основу і загалом, за – 294 та 301 голос відповідно, повідомив один із авторів документа, нардеп від "Голосу"Ярослав Железняк.

Також депутати проголосували за негайне підписання речником цих законів. Останнім кроком у процедурі їх прийняття має стати підпис президента Володимира Зеленського.

"Це звільнення від мита та ПДВ тепловізійних монокулярів оснащені інфрачервоним детектором із вбудованою функцією камери та бінокуляром з функцією далекоміра. Також додали до пільги на звільнення від ПДВ та мита антидронові рушниці", – розповів Железняк.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...